WOCA Olie Conditioner Wit 1ltr *


Nummer 150029

WoCa Olieconditioner is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met oliewax behandelde vloeren.

De Olie Conditioner Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede of met colour oil behandelde vloeren. De Olie Conditioner Wit is geschikt voor wit geoliede vloeren.

Het combineert een milde reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. Het oppervlak krijgt een extra beschermende laag door de oliecomponent. Groot onderhoud met onderhoudsolie of -pasta kan hierdoor worden uitgesteld.

Onderhoud met de WoCa Olie conditioner kan ook plaatselijk worden gedaan. Niet geschikt voor lakvloeren.

Resultaat:

Met WoCa Olieconditioner behoudt het hout beter zijn gloed en natuurlijke kleur. Ook na herhaald gebruik, omdat de olie in het hout dringt en gelijktijdig een nieuwe beschermende matte laag in het bovenste poriënsysteem in het bovenste poriënsysteem van het oppervlak vormt. Met een traditionele vloerzeep kan de vloer er na verloop van tijd enigszins uitgedroogd uitzien, omdat door het zepen de olielaag op den duur een beetje aangetast wordt.

Gebruik.

Mengen met waren in een verhouding 1:20 of 1:40 afhankelijk van de vervuiling en de housoort. Aanbrengen met een swepmop en nadrogen. Minimaal 2 uur laten drogen.

Nabehandeling.

Voor extra glans opboenen met een witte pad.

  • Combineert een milde reiniging met eengelijktijdige oliebehandeling.
  • Zorgt voor maximaal vuil- en waterafstotendoppervlak vanaf de eerste dag.
  • Versterkt de natuurlijke kleur van het hout.
  • Laat een natte beschermende olielaag achter ophet oppervlak.
  • Geschikt voor kinderspeelgoed.
  • Woonbiologisch aanbevolen.

Verbruik: 150-200 m²/ltr

Verkrijgbaar in naturel en wit.

Download productblad

    Laden
    Laden