Image title

Overschilderbare muurplinten voor een sfeervolle afwerking

Onze witte MDF-plinten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, verschillende hoogtes en diverse Image titleafwerkingen. Uiteraard hebben wij ook montagelijm voor het bevestigen van de plinten.

Witte plinten bij een donkere vloer

Alle plinten zijn dusdanig afgewerkt dat het niet noodzakelijk is om ze te verven, dus wanneer je als contrast bij een donkere vloer onze witte plinten wilt plaatsen is dat prima mogelijk. Speciaal voor dit doel zitten er plinten met een glansfolie in de collectie en is er ook een witte plakplint beschikbaar, deze platte plint kan op de vloer geplaatst worden.

Gelakte plinten of gegronde plinten?

Naast de plinten met glansfolie zijn er ook kant-en-klare afgelakte witte plinten verkrijgbaar voor een mooie witte afwerking die past bij gelakte witte deurkozijnen. Ook zijn er wit gegronde plinten die mooi te verven zijn in de kleur van de wand of met een ander accent dat past bij meubels, vensterbanken of kozijImage titlenen of contrasteert met de kleur van het laminaat of de PVC vloer.

Sierplint of strak hoekmodel

Heb je een klassieke keuken waar een sierplint past of juist een moderne woonkamer waar een strakke hoekplint past, uiteraard zijn onze witte plinten leverbaar in verschillende modellen. Er zijn bescheiden plinten van 6cm hoog verkrijgbaar, maar ook meet traditionele wandlijsten van 12cm die een klassieke stijl meegeven aan de woonruimte.Laden
Laden