Werkkleding en bescherming

Forinn is verdeler van de werkkleding van Mascot International, marktleider van werkkleding in Denemarken en inmiddels één van de grootste merken binnen Europa. Mascot heeft 2000 medewerkers en timmert hard aan de weg. Basis hiervoor is het werken aan een gericht doel met een bedrijfscultuur die wordt gedreven door initiatief en structuur.

Mascot is uit 700 Europese producenten verkozen en gewaardeerd met de "Customer Value Enhancement Award" en net als Forinn ISO gecertificeerd. De kwaliteit van de Mascot werkkleding wordt wellicht nog het beste weergegeven met een ludieke actie van onze Australische collega-verdeler.

De Mascot kleding wordt gekenmerkt door een keur aan stijlen en design binnen een structuur aan kwaliteitseisen die garadeert dat elk kledingstuk de zwaarste proeven kan doorstaan en zo dus in de praktijk zorgt voor een lange levensduur, ook daar waar gewerkt wordt!

Mascot Werkbroeken
Extra sterke werkbroeken die naast design vooral functionaliteit vertegenwoordigen met verstelbare kniezakken, verstevigde zakken en slim uitgedachte sluitingen. Daarnaast met duidelijke wasadviezen om de kleding snel en eenvoudig schoon te houden.
Mascot Shirts
Uiteraard zijn shirts belangrijk, ze zorgen ervoor dat uw personeel professioneel over komt en op die manier wordt er een goed visitekaartje neergelegd van uw bedrijf. Naast design is uiteraard gedacht aan degelijkheid en kwaliteit.
Mascot Jacks
Ook in de winterperiode kan uw personeel tegen ene betaalbare prijs in stijlvolle werkkleding naar voren komen bij de klant. Jacks met verstevigde zakken, kragen en mouwen zorgen voor degelijke kleding zodat uw personeel gezond en professioneel de maanden met de R erin doorkomt.
599 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 • FENTO Knee Protector 200
  Nummer 450001
        
 • CERVA Sabro Werkjas Antraciet XL
  Nummer 6901134
  100% polyester
        
 • AL Emerton Softshell Winterjas maat L Zwart
  Nummer 6900066
  94% polyester/6% spandex
        
 • AL Emerton Softshell Winterjas maat XL Zwart
  Nummer 6900067
  94% polyester/6% spandex
        
 •       
 • MASCOT Lerida Broek maat 50 Antraciet beenl.82cm
  Nummer 450024
  65% polyester/35% katoen
        
 • CERVA Sabro Werkjas Antraciet XXL
  Nummer 6901135
  100% polyester
        
 • CERVA Sabro Werkjas Antraciet L
  Nummer 6901133
  100% polyester
        
  Met de filters kunt u uw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden