Vacature - Vestigingsmedewerker Ridderkerk

woensdag 28 november 2018
Vacature - Vestigingsmedewerker
Functie omschrijving:

De vestigingsmedewerker runt samen met de vestigingsleider een filiaal van Forinn. Hij/zij is verantwoordelijk voor het uitleveren van (bestelde) goederen aan klanten die de producten zelfstandig afhalen. De standplaats voor deze functie betreft Ridderkerk.

Als vestigingsmedewerker heb je een veelzijdige en uitdagende functie. Binnen deze functie ben in samenwerking met de Vestigingsleider mede verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen van het filiaal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een gedegen voorraadbeheer.

Over de functie:

• Je klanten zijn lokale ondernemingen in de woon- en interieurbranche. Denk hierbij onder andere aan stoffeerders, parketteurs en woonwinkels. Zij komen producten zoals laminaat, PVC, raamdecoratie, lijmen, egalines, etc. bij je bestellen en ophalen.
• De vestigingsmedewerker is goed op de hoogte van de regionale markt- en brancheverhoudingen en geeft op professionele en proactieve wijze uiting aan de marketing en sales plannen.
• De vestigingsmedewerker weet door zijn/haar empathie, wijze van communiceren en kennis van producten en diensten het vertrouwen van klanten te winnen.
• Je bent het eerste aanspreekpunt van klanten waarin je een rol als verkoopadviseur en sparringpartner vervult.
• Je bent zelfstandig en vakgericht en bent daarmee een functionaris die gemakkelijk problemen wegneemt bij zowel de klant als de interne organisatie. Om dit te realiseren onderhoud je een goed relatiebeheer met jouw relaties/klanten en voer je alle voorkomende vestigingswerkzaamheden uit.

Herken jij je in dit profiel?

• Een afgeronde MBO opleiding bijv. MTS of MBO 4 in een technische richting.
• Enkele jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare commerciële functie in de branche.
• Je hebt een uitstekende kennis en inzicht op het vlak van technische toepassingen t.b.v. vloer- en raamtechniek en hierbij een goede kennis van onze producten en producttoepassingen.
• Je hebt kennis van de kwaliteitsstandaarden en keurmerken in onze branche.
• Je hebt affiniteit met ICT & informatiesystemen. Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pré.
• Een goede beheersing van de Nederlandse taalvaardigheid.
• Je bent communicatief sterk, commercieel en klantgericht ingesteld en beschikt over kennis van ‘de detaillist’ en Retail organisaties.
• Je bent resultaatgericht en in staat georganiseerd en zelfstandig te werken.
• Je woont op redelijke reisafstand van de vestiging in Ridderkerk.

Wat jij van ons kunt verwachten:

Een afwisselende en uitdagende fulltime baan waarbij je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt met een marktconform salaris. Forinn biedt ook toekomstperspectief; zo zijn er bijscholingsmogelijkheden indien je dit ambieert. Een gezellig team aan collega’s in de buitendienst en op het hoofdkantoor is bovendien altijd behulpzaam en bereid je op weg te helpen.

Wie zijn wij:

Forinn en Bosgoed zijn een technische B2B groothandel met 10 vestigingen verspreid door het land, die uitsluitend levert aan de projectinrichter, woninginrichter en ZZP’er in de woninginrichting branche. De hoofdvestigingen gevestigd in Asten (Noord-Brabant) en Deventer (Overijssel) en de gezamenlijke distributie centra zijn gevestigd in Asten, Deventer en Haaksbergen. Het assortiment van Forinn & Bosgoed bestaat uit meer dan 15.000 artikelen. Hiermee bieden wij onze klanten een breed en diep assortiment. Onze klanten kunnen 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Op werkdagen leveren wij onze voorraad producten de volgende dag. In onze afhaalvestigingen kunnen klanten de producten direct meenemen. Met meer dan 80 man aan personeel werken wij hard, maar zijn wij altijd collegiaal en is er een prettige, informele werksfeer. Kijk voor meer informatie op www.forinn.nl en www.bosgoed.nl

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en beschik je over de gestelde functie eisen? Stuur dan je sollicitatiebrief met volledig Curriculum Vitae per e-mail naar a.krabman@forinn.nl. Inhoudelijke vragen kunt u telefonisch stellen op telefoonnummer: 06 515 52 392.

Acquisitie t.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laden
Laden