Vacature - Vestigingsleider Assen

dinsdag 20 november 2018
Image title

Functie omschrijving:

De vestigingsleider runt een filiaal van Bosgoed/Forinn in Assen. Dagelijks komen klanten producten afhalen en bestellen in jouw filiaal. Jij voorziet ze van alle productinformatie, verkooptips en goederen. Daarnaast houd je de voorraad bij, bestel je bij de hoofdvestiging en zorg je dat de koffie voor de klanten klaar staat.

Kortom, als vestigingsleider heb je een veelzijdige en uitdagende functie. Binnen deze zelfstandige functie ben jij het aanspreekpunt van het filiaal, en ben je verantwoordelijk voor een gedegen voorraadbeheer.

Over de functie:

- Je klanten zijn lokale ondernemingen in de woon- en interieurbranche. Denk hierbij onder andere aan stoffeerders, parketteurs en woonwinkels. Zij komen producten zoals laminaat, PVC, raamdecoratie, lijmen, egaline, etc. bij je bestellen en ophalen.
- Je bent het eerste aanspreekpunt van klanten waarin je een rol als verkoopadviseur en sparringpartner vervult.
- Je bent zelfstandig, klantgericht en vakgericht en voer je alle voorkomende vestigingswerkzaamheden uit.

Herken jij je in dit profiel?

- Een afgeronde MBO opleiding bijv. MTS of MBO 4 in een technische richting
- Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare commerciële functie in de branche
- Je hebt kennis en inzicht op het vlak van technische toepassingen t.b.v. vloer- en raamtechniek en hierbij een goede kennis van onze producten en producttoepassingen
- Je hebt affiniteit met ICT & informatiesystemen. Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pré
- Een goede beheersing van de Nederlandse taalvaardigheid
- Je bent communicatief sterk, commercieel en klantgericht ingesteld
- Je bent resultaatgericht en in staat georganiseerd en zelfstandig te werken
- Je woont op redelijke reisafstand van de vestiging in Assen

Wat jij van ons kunt verwachten:

Een afwisselende en uitdagende fulltime baan waarbij je veel vrijheid en zelfstandigheid krijgt met een marktconform salaris. Een gezellig team aan collega’s in de buitendienst en op het hoofdkantoor.

Wie zijn wij:

Forinn en Bosgoed zijn een technische B2B groothandel met 10 vestigingen verspreid door het land, die uitsluitend levert aan de projectinrichter, woninginrichter en ZZP’er in de woninginrichting branche. De hoofdvestigingen zijn gevestigd in Asten (Noord-Brabant) & Deventer (Overijssel) en de gezamenlijke distributie centra in Asten, Deventer en Haaksbergen. Het assortiment van Forinn & Bosgoed bestaat uit meer dan 15.000 artikelen. Hiermee bieden wij onze klanten een breed en diep assortiment. Onze klanten kunnen 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Op werkdagen leveren wij onze voorraad producten de volgende dag. In onze afhaalvestigingen kunnen klanten de producten direct meenemen. Met meer dan 80 personeelsleden werken wij hard, maar zijn wij altijd collegiaal en is er een prettige, informele werksfeer. Kijk voor meer informatie op www.forinn.nl en www.bosgoed.nl.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en beschik je over de gestelde functie eisen?
Stuur dan je sollicitatiebrief met volledig Curriculum Vitae per e-mail naar André Krabman a.krabman@forinn.nl

Acquisitie t.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laden
Laden