Saffier laminaatDe Saffier Laminaat vloerencollecties staan garant voor ruim 20 jaar ervaring. Dankzij deze ervaring hebben wij nu de ultieme laminaat vloerencollectie ontwikkeld die van alle markten thuis is. Aansluitend op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen.

Saffier Laminaatvloeren zijn al vele jaren een vast onderdeel van menig vloerencollectie. Niet alleen zijn deze vloeren bij de winkelier vertrouwd, ook meer dan 150.000 huishoudens zijn overtuigd van de kwaliteit van Saffier vloeren. De huidige economische tijden maken het opknappen van een huis geen eenvoudige opgave. Dankzij de Saffier Laminaat vloerencollectie kunnen wij dit een stuk aangenamer maken voor iedereen. Je krijgt een bewezen kwaliteitsvloer voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De Laminaat vloerencollectie bestaat uit 3 series:  Estrada, Grande Avenida en de unieke digitale Sonate collectie. Je hebt hierbij een keuze uit 24 decoren.

Bekijk de garantievoorwaarden op www.saffier.nl

Het schoonmaken van de vloer is een fluitje van de cent, kijk voor meer informatie bij onze onderhoudswijzer laminaat. Voor meer informatie over laminaat in het algemeen hebben we een pagina met veelgestelde vragen over laminaat gemaakt.

Laden
Laden