SAFFIER Corkart Care voor kurkstoelen 20ml


Nummer 110022

Onderhoudsmiddel kurkstof

Onze Saffier Cork chairs zijn met de hand vervaardigd, waardoor elke stoel uniek is en de patronen af kunnen wijken van de foto's op de website. Kurk bevat organische pigmenten en net als elk ander houtproduct zal kurk verkleuren en mag het niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Wanneer er veel lichtinval is adviseren we om de stoel regelmatig te verplaatsen om ongelijke verkleuring te voorkomen.

Verschillen in de kleur van de kurkstof of veranderingen in structuur van het granulaat zijn materiaalspecifieke eigenschappen en kunnen derhalve niet voorkomen worden bij het vervaardigen.

Plaats geen hete voorwerpen op de stof of op de houten oppervlakken van de stoel.

Voor het reinigen van de kurkstoelen uitsluitend gebruik maken van Saffier Corkart Care. Breng het onderhoudsmiddel met een droge en schone doek aan op de kurkstof voor extra bescherming en duurzaamheid. Het is raadzaam om de stoel meteen na plaatsing te behandelen.

Alle gelakte en metalen oppervlakken van de stoelen kunnen gereinigd worden met helder water of een droge doek om stofdeeltjes of vuil af te nemen. Gebruik geen oplosmiddelen of schuurmateriaal.

    Laden
    Laden