Roberts gereedschappen bestaat 80 jaar!

donderdag 1 november 2018

Roberts limited edition kniespanner
Bij het leggen van een vloer én een ondervloer gebruik jij toch ook graag het juiste gereedschap? Forinn heeft de Roberts collectie, die dit jaar 80 jaar bestaat, in haar assortiment. 

MAAK KANS OP DE LIMITED EDITION KNIESPANNER!

Omdat Roberts 80 jaar bestaat hebben we een leuke win-actie op onze Facebook-pagina. Maak een foto van jouw oude kniespanner en upload de foto vóór 30-11-2018 bij ons bericht. Hiermee maak je kans op de limited edition kniespanner van Roberts!

De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

ROBERTS, HET MERK DAT STAAT VOOR KWALITEIT

Roberts wordt inmiddels gezien als een 1e klas merk voor vloerinstallatiegereedschappen, lijmen en fournituren. De meeste gereedschappen die nu nog steeds gebruikt worden zijn bedacht door Roberts. Het bedrijf achter Roberts blijft met innovatieve oplossingen komen die voldoen aan de uitdagingen waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken krijgt. WIE IS ROBERTS

Roberts is een Amerikaans merk van kwaliteitsgereedschappen voor de vloerenlegger. Het is Roy Roberts die in 1938 de tapijtlat en de kniespanner uitvindt. Daarna breidt het assortiment zich uit met meer gereedschappen voor de installatie van tapijt. Sinds 80 jaar is Roberts een eersteklas merk voor tapijtinstallatiegereedschappen, lijmen en fournituren. Door met innovatieve oplossingen te komen blijft Roberts voldoen aan de uitdagingen, waar de hedendaagse stoffeerder mee te maken heeft.
Laden
Laden