Goede redenen voor Parador


Filosofie

De missie van Parador is producten maken die van elke woning het mooiste thuis van de wereld maken. Zij worden daarbij geleid door hun kernwaarden. Innovatie, duurzaamheid en ecologisch verantwoord ondernemen zijn de kwaliteitsmaatstaven die zij daarvoor hanteren. Daarbij blijven ze altijd met beide benen op de grond staan, de basis voor hun succes.

Inspiratie en designImage title

In de eigentijds vormgegeven vloeren van Parador zijn de recente invloeden uit kunst, design, architectuur en lifestyle voelbaar. Het designteam integreert deze invloeden in innovatieve en bijzondere uitstralingen die de producten tot trendsetters van de woninginrichting maken.

Kwaliteit en materiaal

Parador beschikt over esthetische vloerconcepten voor elk toepassingsgebied, die uit hoogwaardige en herbruikbare materialen geproduceerd worden. Authenticiteit, functionaliteit en milieuvriendelijke materialen maken de realisatie van veeleisende woonconcepten mogelijk.

Techniek

Om ervoor te zorgen dat het leggen snel en eenvoudig kan gebeuren heeft Parador op het product en de toepassing afgestemde slimme klikverbindingen die langdurige stabiliteit garanderen..

Gezond wonen

De productie van milieuvriendelijke producten staat bij Parador centraal en is vast verankerd in de bedrijfsfilosofie. De vloeren zijn emissiearm en zorgen voor een aangenaam woonklimaat. Er worden primair natuurlijke grondstoffen toegepast, die onder voortdurende controle staan.

Duurzaamheid

Als van oorsprong houtverwerkend bedrijf is eerbied voor het milieu de basis van handelen voor Parador. Daarom willen ze maatstaven zetten in alle aspecten van ecologisch verantwoorde productie, van grondstof tot eindproduct en van arbeid tot logistiek.

Laden
Laden