Voor de levensduur van een vloer is het onderhoud van groot belang, door het gebruik van verkeerde reinigings- of onderhoudsmiddelen kan de uitstraling van de vloer duidelijk minder worden en sommige producten kunnen de vloer zelfs beschadigen en gevolgen hebben voor de garantie.

Vandaar dat Forinn een uitgebreid pakket onderhoudsmiddelen aanbiedt met de levensduur en uitstraling van uw vloer als uitgangspunt, waardoor we terecht zijn gekomen bij kwaliteitsproducten op alle vlakken.

Zo zijn er voor laminaat en tapijt de producten van RZ, een duurzame producent die voortdurend bezig is met ontwikkeling van producten die kwaliteit combineren met een beter milieu.

Voor gelakte vloeren bieden we onder andere Pallmann, Lecol en Rigostep aan, terwijl we voor olie en hardwax de professionele collecties van onder andere WoCa, Osmo en Floorservice aanbieden.

Voor vinyl / PVC vloeren zijn er ook de producten van RZ, een goede basisbescherming aangebracht meteen na het leggen zorgt voor een extra lange levensduur.

Als je snel wilt zien welk onderhoudsmiddel je nodig hebt in welke situatie, kijk dan eens naar onze onderhoudswijzer.Laden
Laden