Nieuwsbrief Oktober 2017

donderdag 28 september 2017


Succesvolle InCoDa Beurs

Veel nieuwe introductie van Forinn tijdens de INCODA 2017.

Tijdens de INCODA introduceerde Forinn haar nieuwe shop-in-shop concept. De meest uitgebreide variant bestaat uit 8 modulaire displays met een uniforme uitstraling. De displays zijn ontworpen om de totale collectie van raamdecoratie, horren, rails & roedes en vloeren te presenteren. Afhankelijk van de collectie en de beschikbare ruimtes zijn verschillende invullingen mogelijk. Voor de dealer betekent dit een relatief lage investering voor een optimale consumentbeleving .

De Saffier vloeren collectie is uitgebreid met 54 items waaronder een extra kleur in de visgraat en een extra formaat visgraat op 60x15 naast de bestaande 30 x7 cm. 

Nuance Raamdecoratie introduceerde de nieuwe ‘3 luik collectie’, per productgroep wordt de collectie getoond in de kleurgroepen white & cream, beige & brown, grey & black en color. Een prachtige collectie die start op ons basic prijsniveau en toch volwassen in de keuze mogelijkheden.

Daarnaast werd de Grande serie van Balterio, de Expona commercial serie met display en werd Kaindl geïntroduceerd. Ook was Unipro aanwezig voor extra informatie omtrent de nieuwe Wolff stofzuigers en de vernieuwde NC 170 & NC 112.

Voor Forinn was het een zeer geslaagde beurs met veel enthousiaste reacties.


Heropening Forinn Asten

Forinn heeft op 23 september haar pand op feestelijke wijze heropend. Na de grote hagelschade van 23 augustus 2016  moest het pand op diverse plaatsen grondig hersteld worden wat resulteerde in een complete verbouwing en  herinrichting. De nieuwe inrichting is zoveel mogelijk met eigen materialen en vakmanschap ingericht wat resulteert in  een mooie open en moderne inrichting. Wilt u ook zien hoe ons kantoor er na de feestelijke heropening uit ziet? Bekijk dan eens onze bedrijfsfilm. 

Tijdens de heropening is Yvonne Brok benoemd als Commercieel Directeur. Yvonne was de afgelopen 2,5 jaar actief als  Sales Manager bij Forinn en is verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten. Gefeliciteerd Yvonne en veel succes &  plezier met je nieuwe functie!

Forinn groeit ook dit jaar hard en focust zich op het verbeteren van de online en offline verkoopactiviteiten en uitbreiden van het netwerk van ForinnStores.


EMCO schoonloopbox

De herfst is op donderdag 21 september weer begonnen. Dat betekent regenachtige dagen en natte schoenen. Hierdoor is de kans groter dat u vuiligheid meeneemt naar binnen waardoor de kans op beschadigingen van de vloer wordt vergroot. Om de vloer optimaal te beschermen is een goede schoonloopmat de basis. Wij introduceren nu de EMCO schoonloopbox met 3 verschillende kwaliteiten: Emco Maximus, Emco Conform en de nieuwe Emco Innova. Deze matten zijn allemaal gemaakt van 100% polyamide voor extreem tot residentieel gebruik. 


Shop-in-shop concept

Met trots presenteren wij u ons Shop-in-shop concept. Het Shop-in-shop concept bestaat uit totaal 8 modulaire displays die in 5 verschillende varianten en service contracten kunnen worden afgenomen. Deze bestaan uit:
- Shop-in-shop Ultimate (Nuance, Wepro & Saffier)
- Shop-in-shop Pro (Nuance & Wepro)
- Shop-in-shop basic (Nuance & Wepro)
- Shop-in-shop Nuance
- Shop-in-shop Saffier.

Deze brochure
 neemt u mee in onze visie voor een modulair display concept van onze producten. Wij hopen u hiermee te ontzorgen en te inspireren zoals u al jaren uw klanten inspireert en ontzorgt.

Klik hier voor meer informatie over het shop-in-shop concept!
Laden
Laden