Nieuwsbrief juli 2017

donderdag 20 juli 2017

Royale ondervloeren

In onze continue zoektocht naar verbeteringen in de prijs-kwaliteitsverhouding van ons assortiment, hebben wij besloten om onze ondervloeren van de Royale serie te vervangen voor een drietal topkwaliteiten, die een uitstekend indruk herstellend vermogen hebben.

Verder zijn zij allemaal Cfl-S1 brand gecertificeerd en derhalve ook geschikt voor projectmatig gebruik. Tot slot zijn deze kwaliteiten ook allemaal geschikt voor op de trap en beschikken ze over geweldige geluidsreducerende eigenschappen. Daarnaast kunnen wij u deze kwaliteiten scherper aanbieden.

68120 Black Pearl vervangt de Royale550
68121
Black Diamond vervangt de Royale 600
68126
Black Onyx vervangt de Royale 700

Profiteer tot en met 31 augustus van de introductie aanbieding van 10+1 gratis!

Beurs

Dit jaar zal Forinn ook weer deelnemen aan de Interieur Collectie Dagen 2017 in de Evenementehal Gorinchem. Tijdens deze beurs zullen wij weer onze noviteiten presenteren, verschillende demo’s verzorgen en zullen er weer hele interessante beursaanbiedingen zijn.

Dus noteer vast in uw agenda: 17, 18 & 19 september.Snelle leveringen

Forinn staat garant voor een snelle levering. Daarom bieden wij op werkdagen dagelijkse leveringen op voorraadartikelen, mits ze besteld zijn op werkdagen vóór 14:30 uur. Voor metrage producten of overige op maat gemaakte artikelen streven wij ernaar deze zo snel mogelijk te leveren, binnen de daarvoor gestelde termijn. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de producten af te laten leveren op uw commissie adres.
Europallets

Indien u van ons een levering ontvangt met Europallets, dan dienen onze Europallets te allen tijde retour te komen. Wilt u ervoor zorg dragen dat wanneer de chauffeur komt, u de Europallets gereed hebt staan? Hartelijk dank!


Wij zijn gewoon open deze zomer

Hoewel de zomervakantie al in veel delen van het land is begonnen en veel bedrijven gesloten zijn, blijft Forinn zoals altijd gewoon de gehele zomer open.U kunt bij ons ook in de vakantieperiode gewoon terecht voor uw bestellingen en vragen. Alle vestigingen van Forinn zijn geopend tijdens de zomervakantie, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn.
Laden
Laden