Makita GereedschapDe wereldwijde bekendheid van Makita gereedschap is niet zomaar tot stand gekomen. Het is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dagelijks aan het werk zijn om bestaande machines te verbeteren en nieuwe machines te ontwikkelen. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in, dag uit, omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Als verdeler van Makita voor de woninginrichter en parketvakhandel weet Forinn dat de betrouwbaarheid van de machines van groot belang is voor onze klanten, zij moeten hun geld er mee verdienen en zij willen er op hun beurt iets moois mee achter laten bij de consument. 
De passie voor kwaliteit ontstond bij Makita al in 1915, toen de heer Makita in Japan de basis legde voor wat uitgroeide tot het huidige concern, dat wereldwijd is vertegenwoordigd met fabrieken en verkoop/service vestigingen (alleen in Europa al 17).

Bijzonder aan Makita is dat ze alleen maar gereedschap ontwikkelen en produceren, geen koelkasten, graafmachines en keukenproducten. Alleen gereedschap. Dit heeft er voor gezorgd dat ze specialist zijn op dat gebied. Forinn verdeelt een selectie van de 1500 Makita machines, toegespitst op de kwaliteit en toepasbaarheid voor onze klanten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het kader van ons MVO-beleid is het voor ons van groot belang dat ook onze leveranciers zich bezig houden met maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. Ook hierin hebben we met Makita de ideale partner gevonden omdat hun bedrijfsfilosofie op dat gebied aansluit bij de voorwaarden die wij op dat gebied stellen.

De Makita Groep erkent de milieu-impact van onze leefstijl en ziet in dat milieukwesties, zoals opwarming van de aarde, betrekking hebben op ons allen. Zij streven naar een duurzame recycling-gerichte samenleving die het milieu combineert met de economie.

De Makita Corporation heeft onder de noemer "Go Green" lange termijn doelen gesteld voor energiebesparing, het terugdringen van de CO2-uitstoot, het bereiken van nul-emissie uit afval en het terugdringen van het gebruik van specifieke chemische stoffen.
Daarnaast heeft Makita in Nederland een partnerschap met WeCycle om zo in samenwerking met handel, scholen, verenigingen, gemeenten en consumenten electrische apparaten en accu's te recyclen.34 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 • MAKITA Decoupeerzaagjes (omgekeerde tand)
  Nummer 430223
  nuttige lengte 43mm - geschikt voor 430086
        
 • MAKITA Decoupeerzaagjes nuttige lengte 60mm, 5 stk
  Nummer 6110028
  geschikt voor laminaat, multi-, triplex, spaanplt
        
 • MAKITA Stofzak linnen voor boorhamer 430085/430190
  Nummer 430284
  tbv Makita HR 2432 Boormachine
        
 • MAKITA Decoupeerzaagjes nuttige lengte 59mm, 5 stk
  Nummer 6110027
  geschikt voor laminaat, multi-, triplex, spaanplt
        
 •       
 •       
 • MAKITA Decoupeerzagenset JV0600
  Nummer 6110050
  set incl. koffer
        
 • MAKITA Adapter voor Bouwradio DMR102
  Nummer 906040
  Geschikt voor artikelnummer 906026
        
 •       
 • MAKITA Bouwradio DMR107
  Nummer 6110049
        
  Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden