Lecol Onderhoud

Om de levensduur en uitstraling van de houten vloer te optimaliseren is goed onderhoud van groot belang. Dit is de reden dat Forinn een grote keur aan kwalitatief hoogstaande onderhoudsproducten in het assortiment heeft waaronder de hele lijn onderhoudsproducten van Lecol.

Afwerking houten vloerenLecol Onderhoud

Voor de afwerking en het onderhoud van bijvoorbeeld uw eikenhouten vloerdelen of vurenhouten parket is er de uitgebreide  lijnen met olieproducten Lecol Accent en Lecol Impregneerolie en de onderhoudsproducten Lecol Soap, Intense Cleaner en OilCare en daarnaast zijn er de lakken uit de Lecol ProTech collectie die onderhouden kunnen worden met Lecol Clean en Master Polish.

Ook zijn er specifieke onderhoudsproducten voor vloeren die industriƫel zijn afgewerkt met een UV-olie en speciale waxproducten, zodat er voor elke houten vloer het juiste onderhoud voorhanden is en we u op die manier kunnen helpen aan een vloer die jarenlang mooi blijft.

Onderhoud Overige vloeren

Ook voor vloeren die niet zijn afgewerkt met een lak- of olielaag zijn er speciale producten, zo is er de Lecol Refresher om laminaatvloeren vrij te houden vuil- en laagvorming en zijn er voor vinyl stroken een PVC Remover, Polish en Cleaner. Voor tegels en natuursteen is er dan ook de Caustic Soda die de vloer er weer als nieuw uit laat zien.Laden
Laden