De vinyl design stroken van Karndean waren al enige jaren een hardloper binnen de PVC collectie van Forinn. De collecties bevatten veel nieuwe moderne decors, die aansluiten bij de trends op de vloerenmarkt.

Alle collecties zijn met hun lage warmtedoorlaatweerstand van 0,02 m²K/W uitermate geschikt voor gebruik op vloerverwarming. De Karndean collecties zijn geschikt voor gebruik op alle vloerverwarmingen tot een maximale oppervlaktetemperatuur van 27 graden Celsius.

De afmetingen van de stroken is afhankelijk van het decor, dit geldt derhalve ook voor de pakinhoud van de verschillende decors.

De Lightline collectie is voor licht tot gemiddeld huishoudelijk gebruik (gebruiksklasse W22) en bestaat uit 18 houtdecors en 6 natuursteendecors. De totale dikte van deze PVC vloer is 2,0mm en de toplaag is 0,2mm.

De Conceptline collectie is geschikt voor zwaar huishoudelijk of licht projectgebruik (gebruiksklasse W31) en bestaat uit 21 houtdecors en 9 natuursteendecors. De totale dikte van deze vinyl designstroken is 2,0mm en de toplaag is 0,3mm.

De Projectline collectie is geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik of licht tot gemiddeld projectgebruik (gebruiksklasse W32) en bestaat uit 20 houtdecors en 10 natuursteendecors. De totale dikte van deze PVC stroken is 2,5mm en de toplaag is 0,55mm.

Download hier de garantievoorwaarden.

Laden
Laden