17, 18 & 19 september staan wij op de InCoDa Beurs

maandag 11 september 2017

Logo InCoDaVan zondag 17 t/m dinsdag 19 september zijn de Interieur Collectie Dagen 2017 in de Evenementenhal te Gorinchem. Forinn is natuurlijk ook van de partij! Graag ontvangen wij u aan onze stand, stand 190 voor een persoonlijk gesprek.


Zoals ieder jaar zal Forinn u verrassen met de nieuwste collecties en woontrends. Noviteiten op het gebied van vloer en raam en productdemonstraties brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard staan onze vertegenwoordigers u graag te woord om samen met u te kijken hoe u in 2017/2018 de woonbranche verder kunt bedienen met de nieuwste producten.

Highlights

Tijdens deze dagen staat het nieuwe display concept van Nuance, Wepro en Saffier centraal met een aantrekkelijk aanbod. Daarnaast wordt het Kaindl concept gepresenteerd met 12 decors en laten wij ook het Expona Commercial zien. De nieuwe collectie van Balterio wordt gepresenteerd waaronder 'Grande' die digitaal gedrukt en waterafstotend is. Tevens is Unipro aanwezig die veel aandacht zal besteden aan de Uzin NC 112 Turbo en NC 170 LevelStar, maar ook extra tijd en aandacht zal besteden aan de nieuwe Wolff stofzuigers.

Kortom, er is genoeg te zien. We zien u graag op de beurs en bezoek ons op stand 190!
Laden
Laden