Forinn egalines


Projectegalisatie

Forinn heeft eigen, hoogwaardige en professoinele project egalisaties, namelijk de Maxx Egalisatie en de Projectegalisatie. Voor het maken van vlakke, legklare vloeroppervlakken is de Maxx Egalisatie bij uitstek geschikt. Deze project egaline is een zelfvloeiende cement uitvlakmassa voor projecttoepassing in laagdiktes tot 20mm voor bestaande en nieuwe ondergronden. Deze egaline is zeer emissie-arm. Andere voordelen zijn een zeer goede uitvloei en snelle droging.

De Projectegalisatie is ook zeer emissie-arm en een goed vloeiende uitvlakmassa op cementbasis. De project egaline is ook te gebruiken voor woon- en werkruimtes en tevens geschikt voor renovatie van ondergronden met goed hechtende watervaste kleefstof- en egalisatieresten of op keramische en natuurstenen vloeren.

Sneldrogende egaline

Voor wie snel wil egaliseren en niet lang wil wachten is er de Twin 2-in-1 egalisatie. Dit is een poedervormige hoogwaardige uitvlakmassa met speciale fijnkorrelige zeeflijn op cementbasis. Deze geeft na het mengen met water een hoogwaardige egalisatie die op vele ondervloeren uitstekend hecht. Deze sneldrogende egalisatie is zeer emissie-arm, in 60 minuten gebruiksklaar en in veel gevallen is voorstrijk niet noodzakelijk.
2 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 •       
 • FORINN Maxx egalisatie 20kg
  Nummer 7403004
  54 zakken per pallet
        
  Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden