FORINN APP

Download nu de Forin App! Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en deze wordt steeds vaker gebruikt om via apps en websites producten te zoeken en te bestellen. Om het bestellen bij Forinn nóg gemakkelijker te maken introduceren wij nu de Forinn App. Met deze app willen wij u nog sneller en gemakkelijker voorzien in uw informatie behoeften. Via de app kunt u ook 24/7 uw bestellingen doorgeven en kunt u de dichtstbijzijnde ForinnStore vinden. De app is vanaf nu te downloaden voor uw smartphone!

U kunt snel en simpel online een bestelling doorgeven via de Forinn App. Als u bijvoorbeeld onderweg bent of er tijdens werkzaamheden achter komt dat u nog spullen nodig heeft, dan pakt u gewoon even snel uw smartphone bij de hand. U bladert snel door onze artikelen heen en u hebt binnen een paar minuten uw bestelling geplaatst, welke volgens vaste afspraken bij u op locatie wordt afgeleverd. Hiervoor hoeft u dus niet speciaal naar een computer toe en u kunt blijven op de plaats waar u op dat moment bent. Snel en simpel dus.

Met deze gedachten heeft Forinn nu een mobiele app gelanceerd. Met onze app geniet u deze voordelen:
 • Gebruiksvriendelijke navigatie
 • Snel zoeken en bladeren door onze producten
 • Overzichtelijke weergave van verschillende productsoorten
 • Assortiment even groot en breed als via onze website
 • Even snel iets afhalen? Zoek uw dichtstbijzijnde ForinnStore
 • Contactgegevens van onze vestigingen en vertegenwoordigers
 • Ervaar het gemak van online bestellen met de nieuwe Forinn app! De app van Forinn is beschikbaar voor in de iOS App store en de Google Play Store.

  Download Forinn App iOS store Download in iOS App Store
  Download Forinn App Google Play Store Download in Google Play Store


  Laden
  Laden