FORINN APP

Download nu de Forin App!
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en deze wordt steeds vaker gebruikt om via apps en websites producten te zoeken en te bestellen. Om het bestellen bij Forinn nóg gemakkelijker te maken introduceren wij nu de Forinn App. Met deze app willen wij je nog sneller en gemakkelijker voorzien in je informatie behoeften. Via de app kan je ook 24/7 jouw bestellingen doorgeven en kan je de dichtstbijzijnde ForinnStore vinden. De app is vanaf nu te downloaden voor jouw smartphone!

Je kan snel en simpel online een bestelling doorgeven via de Forinn App. Als je bijvoorbeeld onderweg bent of er tijdens werkzaamheden achter komt dat je nog spullen nodig hebt, dan pak je gewoon even snel jouw smartphone bij de hand. Je bladert snel door onze artikelen heen en je hebt binnen een paar minuten jouw bestelling geplaatst, welke volgens vaste afspraken bij jou op locatie wordt afgeleverd. Hiervoor hoef je dus niet speciaal naar een computer toe en kan je blijven op de plaats waar je op dat moment bent. Snel en simpel dus.

Met deze gedachten heeft Forinn nu een mobiele app gelanceerd. Met onze app geniet je deze voordelen:
 • Gebruiksvriendelijke navigatie
 • Snel zoeken en bladeren door onze producten
 • Overzichtelijke weergave van verschillende productsoorten
 • Assortiment even groot en breed als via onze website
 • Even snel iets afhalen? Zoek jouw dichtstbijzijnde ForinnStore
 • Contactgegevens van onze vestigingen en vertegenwoordigers
 • Ervaar het gemak van online bestellen met de nieuwe Forinn app! De app van Forinn is beschikbaar voor in de iOS App store en de Google Play Store.

  Download Forinn App iOS storeDownload in iOS App Store
  Download Forinn App Google Play StoreDownload in Google Play Store

  Laden
  Laden