Floorfixx ondervloeren

Een goede ondervloer is gericht op het optimaal voldoen aan specifieke situaties. Zo worden er onder een vinyl vloer in een appartement hele andere dingen verwacht van een ondervloer dan bijvoorbeeld onder marmoleum op de begaande grond van een woning met vloerverwarming.

Assortiment ondervloeren voor droog egaliserenFloorfixx Regular

Met Floorfixx hebben we een serie ondervloeren in huis die zich allereerst profileren als droog egalisatiesysteem, maar veel meer zijn dan alleen dat.

Floorfixx is dé ondervloer voor vinyl stroken (plak PVC), click PVC, linoleum en tapijt(tegels). Met deze ondervloeren kunt uu  op een droge manier eenvoudig een nieuwe, isolerende en vlakke ondervloer creëren. De ondervloeren zijn daarnaast ook direct belastbaar, u hoeft dus niet te wachten tot deze droog is. Dit is een groot voordeel ten opzichte van nat egaliseren. Tijdbesparend, eenvoudig en schoon. En daarnaast hebt u geen last van lange droogtijden.

De Floorfixx ondervloeren creëren met behulp van het zogenoemde sandwichsysteem en de interactieve lijm snel en eenvoudig een nieuwe, isolerende, egale en direct belastbare ondervloer. Deze ondervloeren zijn geschikt voor huishoudelijk en projectmatig gebruik. En alsof dit nog niet voldoende is, isoleren de Floorfixx ondervloeren contactgeluid. Floorfixx Regular en Floorfixx Smart voldoen aan de 10 dB demping die door de VvE’s als norm is gesteld.

De juiste Floorfixx ondervloer kiezen

De juiste ondervloer is afhankelijk van de situatie, moet de ondervloer geluiddempend zijn, komt hij onder vinyl of onder linoleum,Floorfixx Smart wordt hij geplaatst op een betonvloer of juist niet. Klik op de logo's hierboven om meer over de specifieke Floorfixx vloer te weten te komen.

Floorfixx platen leggen

De ondervloeren van Floorfixx zijn niet dampdicht en het is dus van belang dat er onder de Floorfixx altijd een folie geplaatst wordt om ervoor te zorgen dat er geen optrekkend vocht bij de platen kan komen, Kijk ook eens op ons You Tube kanaal voor filmpjes die laten zien hoe je met een Floorfixx vloer, variërende in dikte van 8 tot 10mm, een bestaande vloer optimaal kunt uitvlakken om er een mooie vlakke vloer op te kunnen plaatsen.

Het eindresultaat en de levensduur van een mooie vloer beginnen bij het plaatsen van de juiste ondervloer.

Laden
Laden