Expona - Marktleider PVC vloeren in Europa

Met de collecties van Expona hebben we dé naam op het gebied van vinyl stroken in het programma. Moderne collecties met vele unieke decors van een merk dat altijd voorop loopt in de ontwikkelingen in de markt.

Expona Domestic - De behaaglijke vloer voor thuis

Door leefruimten te creëren, scheppen wij plaatsen waar we ons kunnen terugtrekken, waar we gemeenschappelijk eten en feestvieren, waar we knuffelenof de wildebras uithangen. Met meubilair, licht, stoffen, kleuren, texturen en accessoires geven wij gestalte aan ons thuis, overeenkomstig onze wensen en behoeften. Het resultaat zijn ruimten waarin wij ons geheel en al goed voelen.

Hierin speelt de vloerbedekking een centrale rol: natuurlijk moet ze mooi zijn, maar ook creatief, authentiek, robuust en gezellig. Stil, onderhoudsvriendelijk en slijtvast, zodat we er lang plezier van kunnen hebben. EXPONA DOMESTIC LVTdesignvloerbedekkingen geven vorm aan de sfeer van een kamer door de authentieke reproductie van hout- en steenoppervlakken in een harmonieussamenspel met innovatieve designideeën en eigentijdse inrichtingstrends.

Expona Commercial - 80 exclusief ontwikkelde, authentieke designs

In deze dynamische wereld, waarin we elke dag proberen bij te blijven, staat Expona voor kwaliteit, snel leggen, aantrekkelijk design en een langdurige charme en uitstraling. En dat geldt voor elke plek met intensief gebruik. Zelfs in kantoren, winkels of in hotels. Is dit wat je zoekt? Dan heb je hier de keuze uit aantrekkelijke decors of vloeren met een uitgesproken en authentieke hout- of steenlook, zoals we die ook in de natuur zien.

We bieden je meer dan twintig jaar kennis en ervaring. En nog veel meer: een groot aantal nieuw ontwikkelde designs voor EXPONA COMMERCIAL. Exclusief ontwikkeld door ontwerpers en toonaangevende decordrukkers. Altijd op basis van technisch geraffineerde Expona tegels en -plankenvoor verlijming. Grote plus: ze zijn eenvoudig te onderhouden. En een mooie vinylvloer te zijn. En daarbij is hij ook nog eens aangenaam stil.

Laden
Laden