Combiflex

De Combiflex is de keizer onder de ondervloeren. De unieke eigenschappen van de Combiflex zorgen ervoor dat dit dsamenstellinge ideale ondervloer is voor alle zwevende vloeren. Daarnaast wordt deze ondervloer al jarenlang succesvol ingezet als isolerende en stabiliserende laag onder vol verlijmde planken vloeren.

Samenstelling Combiflex

De Combiflex bestaat uit hoge kwaliteit granulaten en gerecycled rubber en kurk met PU elastomeer als bindmiddel, wat betekent dat het ook nog eens een uitermate klimaatbewust product is. Door het gebruik van deze gerecylede natuurlijke materialen ontstaat een product met unieke eigenschappen.

Drukvast en isolerend

DeVerlijming Combiflex dichtheid van het materiaal zorgt ervoor dat het product een puntbelasting kan verdragen van 0,5 Newton per mm². Dit maakt het product uitermate geschikt voor het gebruik onder laminaat dat wordt gelegd in ruimten met bureaustoelen. Waar bij andere vloeren de puntbelasting van de wieltjes vaak zorgt voor krakende of zelfs beschadigde naden in de vloer, zorgt Combiflex dat de vloer vlak en stil blijft liggen.

Daarnaast zorgt de samenstelling van het materiaal ervoor dat het product moeilijk ontvlambaar (klasse B2 volgens DIN4102-1) is en dat het een hoge isolerende werking heeft waardoor uw laminaatvloer warmer aan blijft voelen.

Daarnaast is er een aanzienlijke vermindering van het reflectiegeluid (het loopgeluid dat je in de eigen ruimte hoort als er over de vloer wordt gelopen). Impact sound improvement (volgens DIN140-8 / ISO717-2):

  • ▲Lw = 24dB onder textiele vloerbedekkigCombiflex
  • ▲Lw = 19dB onder PVC vloerbedekking
  • ▲Lw = 18dB onder massief houten vloeren
  • ▲Lw = 16dB onder linoleum


Ondervloer voor planken vloeren

Naast de genoemde unieke eigenschappen onder zwevende vloeren is de ondervloer ook uitermate geschikt om te worden gebruikt onder planken vloeren. Door de Combiflex te verlijmen op de ondergrond en deze een dag te laten stabiliseren ontstaat de ideale ondervloer om een planken vloer op te verlijmen. De elasticiteit van de Combiflex zorgt ervoor dat het uitzetten en krimpen van de planken vloer wordt opgevangen en daarmee wordt naadvorming in de vloer geminimaliseerd.

Er zijn geen producten gevonden.
    Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
    Laden
    Laden