De vinyl design stroken van Cavalio waren al enige jaren een hardloper binnen de PVC collectie van Forinn, destijds onder de naam Karndean. De collecties bevatten veel nieuwe moderne decors, die aansluiten bij de trends op de vloerenmarkt.

Alle collecties zijn met hun lage warmtedoorlaatweerstand van 0,02 m²K/W uitermate geschikt voor gebruik op vloerverwarming. De Karndean collecties zijn geschikt voor gebruik op alle vloerverwarmingen tot een maximale oppervlaktetemperatuur van 27 graden Celsius.

De afmetingen van de stroken is afhankelijk van het decor, dit geldt derhalve ook voor de pakinhoud van de verschillende decors.

De Cavalio 0,3 is geschikt voor zwaar huishoudelijk of licht projectgebruik (gebruiksklasse W31) en bestaat uit 24 hout- en natuursteendecors. De totale dikte van deze vinyl designstroken is 2,0mm en de toplaag is 0,3mm.

De Cavalio 0,55 is geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik of licht tot gemiddeld projectgebruik (gebruiksklasse W32) en bestaat uit 24 hout- en natuursteendecors. De totale dikte van deze PVC stroken is 2,5mm en de toplaag is 0,55mm.

Download hier de garantievoorwaarden.

Laden
Laden