BestBase ondertapijt


Wat er ook op komt, BestBase eronder!

Bij het verwezenlijken van onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is de combinatie van kwalitatief hoogstaande producten met duurzame productiemethoden één van de speerpunten bij het selecteren van de producten in ons assortiment.

Het BestBase ondertapijt is een product dat zich bij uitstek onderscheidt op dat terrein doordat het gemaakt wordt van gerecycled schuim via een milieuvriendelijke productiemethode. Juist in de tijd dat de consument kritisch op zoek gaat naar duurzame producten is een kwalitatief hoogwaardig ondertapijt als dat van BestBase van grote waarde. Het is gemaakt van PU snijrestanten en heeft een zeer hoge comfortfactor. Dat gevoegd bij het hoge indrukherstellende vermogen zorgt er voor dat het tapijt zacht en aangenaam aanvoelt.


BestBase ondertapijt is zeer duurzaam waardoor het tapijt langer mooi blijft en langer meegaat. Het uitgangspunt voor de BestBase producten is dat ieder goed tapijt een goed ondertapijt verdient en de woninginrichter weet als geen ander dat de investering van een hoogwaardig ondertapijt zich terug verdient.

BestBase ondertapijt is er in 6,7 en 10mm, voor elke situatie in huis, kantoor of openbare ruimte is er een ondertapijt beschikbaar of het nu op in de huiskamer, de slaapkamer op de trap of in een winkel is.


De Bestbase producten worden gespannen (Wunderlays) of dubbelzijdig verlijmd (Elegance), als derde alternatief is er de egalbase: dat product heeft een sterke anti-slip lijmlaag waardoor een snelle hechting gegarandeerd is en er na het verwijderen geen lijmresten achter blijven.

BestBase ondervloeren zijn ingezet in projecten over de hele wereld. Bekende projecten zijn onder andere een aantal Hilton hotels, het Marriot hotel en een aantal grote cruiseschepen.Laden
Laden