ARTITEQ Combi Rail Pro Light 200cm met kap&steunen


Nummer 132159335

Kunst ophangen en uitlichten

De Combi Rail Pro Light is een flexibel ophangsysteem inclusief schilderijverlichting. Deze wandrail heeft een fraaie, neutrale vormgeving en is daardoor in elke ruimte te integreren. Met de verplaatsbare armaturen kunnen schilderijen en andere wanddecoraties optimaal en hoogwaardig belicht kunnen worden aan de wand. Het wisselen of verplaatsen van kunst en schilderijen is eenvoudig door het flexibele ophangsysteem en kan zo vaak als gewenst gebeuren zonder wanden te beschadigen.

Eenvoudige installatie in 3 stappen

Het bevestigen van de rail en het installeren van de stroomvoorziening zijn snel en eenvoudig (in 3 stappen) uit te voeren zonder speciale gereedschappen en technieken. Stap één is het bevestigen van de Clip & Connect clips aan de wand en de rail vastklikken, de rail zit dan meteen goed op zijn plaats en de stroomvoorziening kan vervolgens als stap twee worden bevestigd. Stap drie is het plaatsen van de armaturen voor de schilderijverlichting, die door middel van een kwartslag draaien snel op de juiste plaats in de rail bevestigd kan worden. De armaturen zijn geschikt voor Philips LED en halogeen lampen en beschikbaar in de lengtes 50 en 70 centimeter. De armatuurkapm vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en bestendig tegen hoge temperaturen, kan flexibel gericht worden op het uit te lichten schilderij zonder de vingers te branden.

Alle onderdelen van de Combi Rail Pro Light zijn goedgekeurd door gerennomeerde onafhankelijke keuringsinstituten. Voor de ophangkoorden en/of stangen heeft de ophangrail met schilderijverlichting een aparte geleider, waardoor ze dus gescheiden van de stroom geleidende delen verplaatst kunnen worden.

Let op! Dit is een bundelproduct waarvan de minimale bestelhoeveelheid 120 meter is. Je kan alleen per 120 meter bestellen. Vul als je wilt bestellen 120 in als aantal. Dit kan alleen mits je bent ingelogd. Voor afwijkende maten, neem telefonisch contact op.

De meterprijs staat hierboven weergegeven als je bent ingelogd. Deze prijs geldt alleen bij afname van een hele bundel.

    Laden
    Laden