Alloc Grand Avenue

Alloc XL laminaatExtra lang laminaatGroot laminaat in alle opzichten, meer dan 2 meter lange panelen van meer dan 20cm breed.Dit is de Alloc XL die een schone en elegante impressie achterlaat. Een exclusieve collectie van fijnzinnige vloeren die een gevoel van diepte creëren in het interieur.De Alloc XL heeft langere, bredere en dikkere panelen en maakt de vloer ook nog eens sneller te plaatsen. De XL-collectie wordt gekarakteriseerd door fijne, zachte tinten. Een design voor rust en balans.


Natuurlijke inspiratieAlloc XL laminaatNatuurlijke materialen doen een beroep op ons gevoel. Ze zijn subtiel, harmonieus en hebben een diepe natuurlijke tint om een tijdloze stijl van warmte en gemoedsrust te bezorgen.

Grijs zorgt voor een discrete achtergrond en geeft de mogelijkheid om meer detail te ontdekken in interieur en meubilair. Bij subtiele grijstinten worden patronen en oppervlaktestructuren belangrijke elementen in het toevoegen van variatie. Het oppervlak van de Silver Grey Oak heeft een elegante grijze galns, net als een houten vloer die de tand des tijds heeft doorstaan. De Oak Natural heeft meer structuur om leven en warmte uit te stralen.

Natuur is de trend. Noesten, takken, kiezels en wollen dekens creëren rust en harmonie in het verder zo hectische dagelijkse leven. Lichte interieurs zorgen voor een fijne sfeer, de White Oak is de perfecte manier om de finishing touch hierin aan te brengen.Alloc XL laminaatSterk kliksysteemHet gepatenteerde kliksysteem zorgt er voor dat de Alloc XL heel makkelijk te leggen is.De delen worden simpelweg aan elkaar geklikt met een neerwaartse beweging.

Er zijn geen producten gevonden.
    Met de filters kunt u uw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
    Laden
    Laden